De nya hästarna...
Idag så har jag passat på att köpa lite starcoins, och då passade jag såklart på att köpa lite nya Hannoverare. Eftersom att både Hannoverare och de Engelska fullbloden är mina absoluta favoritraser i spelet!
 
 
 
Detta är Thunderblaze men som kallas för Thea! Hon är ett sto, på 7 år och är utav rasen Hannoverare!
Hon är mitt nyaste tillskott inom dressyren. och jag kommer att tävla en massa dressyr med henne. Henne gillar jag starkt!
 
 
Detta är Cloudgaze, kallas för Ludde! Han är också en Hannoverare på 11 år, och är en riktig mästare inom terrängen! Det är också där jag kommer att använda honom som mest. Under den tid som jag ägt Ludde så har han redan visat stor potential inom terrängen! Så jag tror, med lite mera träning. Så kommer vi att kamma hem en massa priser på banorna! (Ludde är även min nyaste favorithäst efter mitt Engelska Fullblod Meya!)
 
 
Detta är Firedust, men kallas för Firren! Han är en frieserhingst på 5 år. Han är fortfarande under utbildning och har därför inte riktigt fått någon inriktning ännu. Men såklart så kommer det komma mera information om honom när jag lärt känna honom och har mera att säga om honom!
 
Men ett riktigt charmtroll är han verkligen, och jag verkligen älskar hans sätt att röra på sig och hans utseénde!
 
-
Jag har länge funderat på att köpa en av de nyaste Friesarna, men aldrig tagit min tid att göra det! Men idag så hände det, och jag ångrar det verkligen inte.
 
Darkbelle, (Belle). Som är min första frieser alltid kommer att vara min favorit, kommer såklart få stå brevid Ludde i stallet så att de kommer kunna lära känna varanda. Sedan inom sin tid så kommer vi att avla på Belle och Ludde, då båda visat stor potential inom en massa saker. Så de perfekta föräldrarna tror jag verkligen på!
 
Men hittils så har Ludde inte visat sina ''hingstiga'' sidor inför Belle, och det är därför de kan stå brevid varandra i stallet!
-
Ha en fortsatt bra dag!
/Natta